Enabiane Sinaas-citroen+zoetstof Stick 28x10g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het hedendaagse dieet wordt gekenmerkt door een zeer belangrijk aanbod van bewerkte producten, arm aan micronutriënten.

Maar de werking van het lichaam gaat door een dieet dat bestaat uit een breed scala aan voedingsstoffen en micronutriënten.

In bepaalde situaties (onevenwichtig dieet, consumptie van industriële gerechten, specifiek dieet), kan het de moeite waard zijn om te helpen met een specifieke aanvulling.

Enabiane is een preparaat voor drank ter versterking van de voedingsbijdragen, op basis van calcium, kalium en magnesium, gebracht in de vorm van citraten. Sinaasappel-citroen smaak.

Enabiane is voor mensen die hun voedingsinname van mineralen in onevenwichtige voedingssituaties willen optimaliseren.

Gebruik

28 sticks van 10 g. Giet de inhoud van een stok in een fles van 50 cl water. Sluit de dop, meng en drink. Het drankje is klaar om de hele dag door te worden geconsumeerd.

Op de dag consumeren. Plaats in de koelkast na bereiding als de drank niet onmiddellijk wordt geconsumeerd. Schud voor elk schot.


Duur van de suppletie: 28 dagen innemen, met een snelheid van 1 stick per dag.

Samenstelling

Ingrediënten: Mineralen (kaliumcitraat, calciumcitraat, magnesiumcitraat), sinaasappelsappoeder (20%), citroensappoeder (20%), natuurlijke aroma's, zuurtecorrector: citroenzuur, maltodextrines, zoetstof : sucralose.

Met zoetstof. Mogelijke sporen van melk, soja, ei, gluten.

Contra indicatie

Niet toedienen aan patiënten met nierinsufficiëntie zonder medisch advies. Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.

Gegevens
CNK2656023
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje
Breedte110 mm
Lengte150 mm
Diepte75 mm
Hoeveelheid verpakking28 sticks