Bioradix - Fytoleum Perilla Caps 120

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Perilla olie is rijk aan alfa-linoleenzuur (omega 3). Het is onze grootste plantaardige bron van ALA en wordt in de lever omgezet tot EPA en DHA. Deze omega 3-vetzuren zijn van vitaal belang voor de gezondheid van ons lichaam en zijn cellen: voor de ontwikkeling van de hersenen, voor onze weerbaarheid, ter aanvulling van anti-oxidantia, voor een gezonde cholesterolspiegel en voor een goede werking van het cardiovasculair stelsel.

Essentiële vetzuren (EVZ's) kunnen niet door het lichaam zelf aangemaakt worden en moeten dus uit ons voedsel gehaald worden.

Vandaar de noodzaak om een dagelijks supplement in te nemen, zowel voor jong als minder jong.

Fytoleum Perilla draagt bij tot het opnieuw in evenwicht brengen van de toevoer van omega3-vetzuren.

Gebruik

4 zachte capsules per dag.

Nutritips

ALA, EPA en DHA zijn noodzakelijke stoffen voor een gezond organisme. Perilla is de ultieme plantaardige bron in een plantaardige capsule. Goed te combineren met FytoSil Silicium, Biotoop 123,133 en 151.

Samenstelling

Perilla olie (Perilla frutescens) 500 mg

waarvan omega-3 alfa-linoleenzuur (ALA) 310 mg

Hulpstoffen: verdikkingsmiddelen: maïszetmeel, carrageen; bevochtigingsmiddelen: glycerol, natriumcarbonaat, water; antioxidant: gemengde tocopherolen.

Indicatie

Plantaardige omega-3-bron.

Cholesterolcontrole.

Verzachtende invloed op de luchtwegen.

Voor een goede maag- en darmwerking.

Betere leerprestaties bij kinderen.

Gegevens
CNK2567626
FabrikantenBioradix NV, Ceres Pharma
MerkenBioradix, Bpharma
Breedte78 mm
Lengte131 mm
Diepte76 mm