Welkom bij apotheek Vander Stichele uit Gullegem

In onze apotheek willen wij iedereen helpen met persoonlijk en professioneel advies en de juiste producten of medicatie. Hebt u een vraag of zit u met een specifiek probleem waarbij u onze hulp kan gebruiken, dan kan u zonder enige aankoopverplichting langskomen in de apotheek.

Nieuw!

Ontdek alle nieuwigheden in de apotheek.

Wat is nieuw?

Wij helpen je verder

Heeft u een vraag over uw gezondheid of een product? 

Onze diensten

Ontdek ons team

Ons team staat u graag bij met persoonlijke begeleiding. 

Over ons

Extra lente informatie

Pollenallergie doorheen het jaar

Pollenallergie is een veel voorkomende allergische reactie die wordt veroorzaakt door het inademen van stuifmeel van bloeiende planten. Deze allergie kan het hele jaar door voorkomen, maar de symptomen kunnen verergeren tijdens bepaalde maanden. Dit is volledig afhankelijk van welke planten er in bloei staan. In dit artikel zullen we de verschillende maanden overlopen en welke planten er dan bloeien die verantwoordelijk kunnen zijn voor pollenallergie.

  7 tips voor een goede slaaphygiëne

  Slaaphygiëne, wat is dat nu precies? Simpel gezegd zijn dit je eigen gewoonten en omgevingsfactoren die een invloed hebben op de kwaliteit en duurtijd van je slaap. Zoals we allemaal weten, is een goede nachtrust een curciale factor voor je fysieke én mentale gezondheid. Net daarom is het zo belangrijk om een goede slaaphygiëne te ontwikkelen. In dit artikel geven we jou onze belangrijkste tips mee.

   Zo vermijd je een vitamine D-dip

   Vitamine D is een essentiële voedingsstof die nodig is voor een goede gezondheid. Het helpt ons lichaam om calcium op te nemen, wat belangrijk is voor sterke botten en tanden. Daarnaast speelt vitamine D ook een belangrijke rol in het reguleren van ons immuunsysteem, de spierfunctie, en het behoud van een gezonde huid.

    Wat zit er allemaal in de muurautomaat bij Apotheek Vander Stichele

    Een product kopen bij Apotheek Vander Stichele willen we zo makkelijk mogelijk maken voor jou. Daarom hebben we in 2019 geïnvesteerd in een muurautomaat, waardoor aankopen doen buiten de officiële openingsuren perfect mogelijk is. Heb je dringend iets nodig buiten onze openingsuren? Geen probleem. Onze robot werkt altijd, 24/7.

     Stoppen met roken in 5 stappen

     Ben je klaar om te stoppen met roken? Het is nooit te laat om de stap te zetten naar een gezonder, rookvrij leven! Wel reageert elk lichaam anders op het stoppen van een verslaving. Aarzel dus niet om externe hulp en middelen te zoeken die helpen je slaagkansen te vergroten. En al kennen we allemaal de gezondheidsrisico's van roken, het is niet makkelijk om te stoppen. Wij geven je alvast enkele tips om voorgoed van de sigaret af te komen.

      maandag

      08:30 - 12:30

      13:30 - 19:00

      dinsdag

      08:30 - 12:30

      13:30 - 19:00

      woensdag

      08:30 - 12:30

      13:30 - 19:00

      donderdag

      08:30 - 12:30

      13:30 - 19:00

      vrijdag

      08:30 - 12:30

      13:30 - 19:00

      zaterdag

      08:30 - 12:30

      zondag

      gesloten

      Waar je ons kan vinden

      Google maps