Apotheek Vander Stichele uit Gullegem

In onze apotheek willen wij iedereen helpen met persoonlijk en professioneel advies en de juiste producten of medicatie. Hebt u een vraag of zit u met een specifiek probleem waarbij u onze hulp kan gebruiken, dan kan u zonder enige aankoopverplichting langskomen in de apotheek.

Apotheek gesloten? Onze automaat staat voor jullie klaar 24/7 voor producten zonder voorschrift.

Wat zit in onze muurautomaat?

Bestel online en haal af aan de muurautomaat

Of laat het thuisleveren!

Heeft u geen tijd om persoonlijk naar onze apotheek te komen? Geen zorgen! In onze online apotheek heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van meer dan 30.000 producten, verdeeld over maar liefst 800 gezondheidscategorieën. Wij bieden verzending via bpost aan. 

Naar de webshop

Wij helpen je verder

Heeft u een vraag over uw gezondheid of een product? 

Onze diensten

Ontdek ons team

Ons team staat u graag bij met persoonlijke begeleiding. 

Over ons

Handige gezondheidsinformatie

Stoppen met roken in 5 stappen

Ben je klaar om te stoppen met roken? Het is nooit te laat om de stap te zetten naar een gezonder, rookvrij leven! Wel reageert elk lichaam anders op het stoppen van een verslaving. Aarzel dus niet om externe hulp en middelen te zoeken die helpen je slaagkansen te vergroten. En al kennen we allemaal de gezondheidsrisico's van roken, het is niet makkelijk om te stoppen. Wij geven je alvast enkele tips om voorgoed van de sigaret af te komen.

  Voedingssupplementen

  Voedingssupplementen, je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord. Hun aanbod is de voorbije jaren enorm toegenomen en ze dienen voor tal van doeleinden: sommige supplementen bevorderen het herstel of dragen bij tot een betere conditie, andere worden gebruikt ter verlichting van plasproblemen, gewrichtspijnen of een prikkelbare darm … 

   Waarom handen wassen tot minder ziektes leidt

   De meeste ziektes veroorzaakt door bacteriën of virussen worden verspreid via de handen. Deze besmettelijke ziektes tonen het belang aan van goed gewassen handen. Je komt in contact met bacteriën en virussen via deurknoppen, toiletten, winkelwagens en in vele andere situaties. Hoe en wanneer moet je jouw handen wassen? Lees in dit artikel wat jij kan doen om ziektes te voorkomen.

    Opgelet met antibiotica!

    België is een van de grootste verbruikers van antibiotica in Europa. Deze worden voornamelijk voorgeschreven door de huisarts bij lucht- en urineweginfecties.

     maandag

     08:30 - 12:30

     13:30 - 19:00

     dinsdag

     08:30 - 12:30

     13:30 - 19:00

     woensdag

     08:30 - 12:30

     13:30 - 19:00

     donderdag

     08:30 - 12:30

     13:30 - 19:00

     vrijdag

     08:30 - 12:30

     13:30 - 19:00

     zaterdag

     08:30 - 12:30

     zondag

     gesloten

     Waar je ons kan vinden

     Google maps