Caricol Papaya Food Supplement Stick 20x20ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Toepassing

Traditioneel wordt papaja in Zuid-Amerika gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering. Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt dit. Het neutraliseert het maagzuur. Verder bevat het veel enzymen, waaronder chymopapaïne en papaïne. Deze enzymen versnellen de omzetting van voedingseiwitten naar aminozuren en ondersteunen o.a. daarmee de spijsvertering. Analyses tonen aan dat de enzymactiviteit in Caricol 4x hoger is dan in de rijpe vruchten voor het gepatenteerde bereidingsproces.

Dosering en gebruik

1-3 sticks per dag na de maaltijd. De dosering kan aangepast worden aan de individuele behoeften van de gebruiker. In het algemeen wordt Caricol aanbevolen om puur te gebruiken of met een glas water indien nodig

Aanvullende informatie

• Glutenvrij

• Vrij van gist, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische kleur- en smaakstoffen.

• Caricol is geschikt voor zowel vegetariërs als veganisten.

• Caricol is goed te combineren met andere preparaten, maar wel met minimaal 15 minuten tussenpauze.

• Caricol mag gebruikt worden tijdens de zwangerschap en periode van borstvoeding.

• Aanbevolen (maximale) dagelijkse dosering niet overschrijden. Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen.

Presentatie: Doos à 20 sticks à 20ml (400ml netto)

Indicatie

Een natuurlijke ondersteuning voor een gezonde spijsvertering

Tegenwoordig merken veel mensen dat ze beïnvloed worden door een verstoorde spijsvertering. Caricol, een voedingssupplement, voegt twee van belangzijnde eigenschappen samen voor de spijsvertering: natuurlijk en ondersteunend.

Caricol is een natuur product van de vrucht papaja (Carica papaja). Door de speciale bereidingswijze is de inname van een stick (20ml) goed voor ondersteuning van de spijsvertering. Caricol maakt de ontlasting zachter maar kan juist ook ervoor zorgen dat de ontlasting dikker wordt.

Gegevens
CNK2195451
FabrikantenTS Health Products
MerkenCaricol
Breedte70 mm
Lengte170 mm
Diepte70 mm