Compeed Pleister Blaren Medium 5

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een lange wandeling, een avondje uitgaan of de eerste dag met nieuwe schoenen, dit zijn maar een paar situaties die we allemaal herkennen en die vaak eindigen met pijnlijke blaren op je voeten.


Blaren ontstaan door de druk en de constante wrijving van schoenen of kousen. Blaren komen ook sneller voor als het te warm is aan je voeten of als ze vochtig zijn.


Een blaar of 'blein' is een vochtzakje net onder de bovenste huidlaag en is meestal gevuld met helder vocht. Als je blijft rondlopen met een blaar dan zal ze openscheuren en zal de onderliggende huidlaag verder beschadigd worden en beginnen te bloeden.


De blarenpleisters van Compeed® zorgen voor onmiddellijke pijnverlichting en een snelle genezing. Het gelkussentje verspreidt de druk op de blaar en neemt tegelijk de wrijving weg. De hydrocolloïdgel in de pleister neemt overtollig vocht op en zorgt voor de beste omstandigheden voor het herstel van de huid.


Wil je blijven genieten van je activiteiten? Gebruik dan een Compeed® pleister zodra je een blaar voelt opkomen. Je kan ook vooraf een Compeed® aanbrengen op de plaatsen waar je een blaar verwacht.

Gebruik

1. Reinig en droog de huid voor gebruik en zorg ervoor dat het gebied van de blaar vrij is van crèmes en oliën.


2. Verwijder het papier van de bodem en vermijd het aanraken van de kleefzijde.


3. Breng de pleister stevig aan op de blaar en zorg ervoor dat de randen glad zijn.


4. Laat de pleister op zijn plaats zitten tot hij begint op te rollen (een pleister kan meerdere dagen blijven zitten).


5. Om de pleister te verwijderen: niet naar boven trekken maar langzaam uitrekken langs de huid.

Samenstelling

Deze verpakking bevat vijf blarenpleisters – medium-formaat. De vorm van deze pleisters maakt hem heel geschikt voor blaren op de hiel.

Indicatie

Pijnverlichting en genezing van blaren.

Gegevens
CNK1551803
FabrikantenHRA Pharma, Perrigo
MerkenCompeed
Breedte80 mm
Lengte155 mm
Diepte20 mm