Fructose Module 500g

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij glucose- en/of galactoseintolerantie en andere stoornissen in het koolhydraatmetabolisme. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Fructose Module is een poedervormige dieetvoeding bestaande uit fructose. Fructose Module is niet geschikt als enige voedingsbron.

Geschikt als dieetvoeding bij glucose-en/of galactoseintolerantie en andere stoornissen in de koolhydraatstofwisseling bij zuigelingen, kinderen en volwassenen.

Fructose Module is een voeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd.

Gebruik

Gebruik

Fructose Module kan worden verwerkt in een groot aantal zoete voedingsmiddelen, warme en koude dranken en sondevoedingen. Om Fructose Module op te lossen: de gewenste hoeveelheid poeder met water vermengen en laten staan tot de oplossing helder wordt.

Samenstelling

Ingrediënten

Fructose.

Gegevens
CNK1155142
FabrikantenNutricia
MerkenNutricia
Breedte105 mm
Lengte105 mm
Diepte135 mm