Magnetop Gran Zakje 30

Onmiddellijk beschikbaar

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Magnesium is een mineraal, onmisbaar voor het goed functioneren van het organisme. Magnesium speelt een belangrijke rol in tal van lichaamsfuncties. Het komt tussen in de werking van de zenuwen, de spieren, alsook het goed functioneren van het hart waar het een bijzondere rol vervult.Het menselijk organisme kan zelf geen magnesium aanmaken en is voor een voldoende aanvoer aangewezen op de voeding. Echter, daar onze voeding vaak onvoldoende rijk is aan magnesium, is een bijkomende toevoer onder vorm van een voedingssuplement noodzakelijk.

*Gevolgen van een magnesiumtekort: Magnesiumtekort kan leiden tot verscheidene klachten. Bij personen met een tekort aan magnesium kunnen volgende symptomen optreden: algemene zwakte en vermoeidheid, concentratiemoeilijkheden, nervositeit en stress. Anderzijds kan een magnesiumtekort leiden tot pijnlijke spierkrampen.
*Karakteristieken en eigenschappen van Magnetop: Magentop bevat magnesium als aanvulling bij de voeding. Het is een voedingssuplement aanbevolen bij magnesium tekort of verhoogde magnesiumbehoeften, bijvoorbeeld tijdens de groeifase, gedurende de zwangerschap, in stress-situaties, bij lichamelijke en/of geestelijke vermoeidheid, bij intensieve sportbeoefening.
Gebruik
1 zakje per dag oplossen in 250 ml water.
Samenstelling

Samenstelling per zakje: Voedingszuur: citroenzuur (E330); Zuurteregelaars: magnesiumcarbonaat (E504), kaliumbicarbonaat (E501), natriumbicarbonaat (E500); magnesiumoxide; natriumcarbonaat; citroenaroma; zoetstof: natriumcyclamaat (E952); natriumchloride; zoetstof; natriumsaccharine (E954)

Een zakje Magnetop bevat 450mg magnesium = 120,0% ADH

Energetische waarde: 59,3 kJ/zakje

Indicatie

Energie - Spieren - Zenuwstelsel - Botten

Gegevens
CNK1435742
FabrikantenGrunenthal
MerkenGrunenthal
Breedte98 mm
Lengte148 mm
Diepte71 mm