Miradent Plak Cheque Tabl 6

Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

De Mira-2-Ton tandplak-verklikkers van Miradent zijn in tandartspraktijken al jaren een succes, met deze tabletten wordt tandplak goed en indrukwekkend zichtbaar gemaakt. Oudere plakresten kleuren blauw, nieuwe roze.6 Tandplak-verklikkende tabletten voor maximaal 12 behandelingen, deze tabletten bevatten levensmiddelenkleurstoffen en geen erythrosine.

Doe de test!
1. Leg een hele (bij kinderen eventueel een halve) tandplak-tablet op de tong
2. Bijt de tablet kapot en produceer heel wat speeksel
3. Spuw die uit en klaar!
De verkleurde tanden kunnen met een poetsbeurt terug worden schoongemaakt.

Indicatie

6 plakverklikkende tabletten voor maximaal 12 behandelingen

De Miradent plakverklikkers zijn in tandartspraktijken al jaren een succes: met deze tabletten wordt tandplak goed en indrukwekkend zichtbaar gemaakt. Oudere plakresten kleuren blauw, nieuwe roze.

Doe de plaktest door een hele (bij kinderen eventueel een halve) tablet op de tong te leggen, kapot te bijten en met wat speeksel over de hele mond te verdelen. Daarna uitspugen en klaar is Kees! De gekleurde tanden en kiezen kunnen met gewoon poetsen weer worden schoongemaakt.

De plakverklikkers zijn gebaseerd op voedingskleurstoffen en zijn vrij van erythrosine.

Gegevens
CNK2276012
FabrikantenEureka Pharma
MerkenMiradent
Breedte65 mm
Lengte185 mm
Diepte7 mm