Proxeed Plus Zakje 30

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een voedingssupplement voor mannen die hun reproductieve gezondheid willen ondersteunen.

Ondersteunt normale sperma-ontwikkelingn, vruchtbaarheid en voortplanting

Gebruik

Proxeed® Plus is een poeder met een citroensmaak dat kan worden opgelost in vruchtensap of andere koude dranken. Het dient tweemaal daags te worden ingenomen, eenmaal 's ochtends en eenmaal 's avonds, zo lang u probeert een kind te verwekken. Omdat sperma ongeveer 74 dagen nodig heeft om te rijpen en daarna nog zo'n 20 dagen om een eicel te kunnen bevruchten, moet Proxeed® Plus gedurende zes maanden worden gebruikt, hoewel er reeds na drie maanden sprake kan zijn van de eerste verbeteringen in de spermakwaliteit. De verbetering van de spermakwaliteit, zoals een toename van het aantal en een grotere beweeglijkheid van de spermacellen, treedt geleidelijk op tijdens het gebruik van Proxeed® Plus.

Samenstelling

Proxeed® Plus-productinformatie : per sachet / per dagelijkse dosering (2 sachets)

L-carnitine (fumaraat) 1.725 g / 3.5 g

Acetyl-L-carnitine 0.5 g / 1,0 g

Fructose 1 g / 2,0 g

Citroenzuur 50 mg / 100 mg

Selenium 50 mcg / 100 mcg

Co-enzym Q10 20 mg / 40 mg

Vitamine C 90 mg / 180 mg (300 % ADH)

Zink 10 mg / 20 mg (133 % ADH)

Foliumzuur 200 mcg / 400 mcg (200% ADH)

Vitamine B12 1.5 mcg / 3,0 mcg (300% ADH)

Ingrediënten

Zink, foliumzuur, vitamine B12, acetyl-L-carnitine

Verbetert de rijping en functionaliteit van spermacellen

L-carnitine, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur

Verbetert en beschermt de energiestofwisseling

Selenium, co-enzym Q10, vitamineC, zink, acetyl-L-carnitine

Beschermt spermacellen tegen vrije radicalen

L-carnitine en acetyl-L-carnitine spelen een belangrijke rol bij de energiestofwisseling van spermacellen. Veel wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat carnitinen een belangrijke rol spelen bij de functionaliteit van sperma doordat ze van invloed zijn op de beweeglijkheid, morfologie en concentratie van spermacellen, evenals op het aantal spermacellen. L-carnitine en acetyl-L-carnitine kunnen tevens helpen sperma te beschermen door de invloed van te veel vrije radicalen te beperken.

Fructose is een van de belangrijkste energieopwekkende substraten die aanwezig zijn in zaadvloeistof.

Citroenzuur is betrokken bij bepaalde aspecten van de energiestofwisseling.

Vitamine B12 is betrokken bij celrijping en DNA-synthese. Een gebrek aan vitamine B12 in de voeding is gekoppeld aan een lager aantal spermacellen en een slechtere beweeglijkheid daarvan. Daarom is vitamine B12 van essentieel belang voor gezonder sperma.

Selenium is een krachtige antioxidant en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Een te lage concentratie selenium in de voeding houdt verband met een geringe beweeglijkheid van spermacellen. Een voedingssupplement voor de vruchtbaarheid van de man dat selenium bevat, kan de beweeglijkheid van spermacellen vergroten.

Co-enzym Q10 is een antioxidant en een energiestimulerende stof en speelt een rol bij de stabilisatie van ongeschonden zweepdraden van de zaadcellen. Onderzoeken hebben een verband aangetoond tussen de concentratie van het co-enzym Q10 en de gezondheid van sperma.

Vitamine C is een antioxidant dat aanwezig is in het zaadplasma. Van extra vitamine C is bewezen dat dit de kwaliteit van het sperma bij rokers verbetert.

Zink is belangrijk voor de productie van zaadcellen. Niet optimaal vruchtbare mannen hebben doorgaans een lagere concentratie zink in hun zaad dan normale mannen.

De concentratie foliumzuur is bij mannen hoger in de zaadvloeistof dan in het plasma. Onderzoeken duiden erop dat een supplement van foliumzuur samen met zink de gezondheid van sperma verbetert bij zowel niet optimaal vruchtbare mannen als vruchtbare mannen.

Actieve ingrediënten: L-carnitine fumaraat, acetyl-L-carnitine, fructose, citroenzuur, vitamine B12, selenium, co-enzym Q10, vitamine C, zink, foliumzuur

Hulpstoffen: suiker, fructose, natuurlijk citroenaroma, acesulfaam kalium

Gegevens
CNK2417467
FabrikantenSigma Tau Pharma Belgium
MerkenProxeed
Breedte78 mm
Lengte138 mm
Diepte99 mm