Talika Eye Therapy 6 Patch + Doos

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Trakteer uzelf op deze oogbehandeling die al 20 jaar geliefd is bij beroemdheden en dermatologen. Met een dermatologisch geteste dosis rozenbottel, tarwekiem, avocado en de klinisch bewezen plantaardige oliën Ceramide en Shea Butter, verzacht deze 15 minuten durende behandeling de huid, zodat de ogen verfrist, gehydrateerd en zichtbaar gladder worden en er helderder uitzien. De Eye Therapy Patch is zeer zacht voor de huid, kan worden afgespoeld met water en 3 keer opnieuw worden gebruikt. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar. Met de toevoeging van het etui is het nog makkelijker om je ooglapjes op te bergen!

Gebruik

Patches onder elk oog aanbrengen op een schone, droge huid, met het smalste deel aan de binnenhoekzijde.
Patches kunnen minimaal 3 keer worden hergebruikt - schoonmaken, afspoelen met water en aan de lucht laten drogen.

Gegevens
CNK2163061
FabrikantenCosmxpert
MerkenTalika
Breedte93 mm
Lengte96 mm
Diepte45 mm