Zinkcitraat Plus Caps 60 Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zink citraat is zink dat organisch gebonden is met citroenzuur. Zink speelt een heel belangrijke rol als cofactor van vele enzymen en is van belang bij de koolhydraatstofwisseling. Zink zorgt ook voor de regulatie van het immuunsysteem, energieproductie en weefselvernieuwing. Zinkdeficiëntie komt bij heel wat sporters voor (zeker bij kracht en explosieve sporters). Zink speelt hier een belangrijke factor daar er veel lactaat gevormd wordt. Het stimuleert bovendien de spierkracht en zorgt voor extra spieropbouw.

Gebruik

1 capsule per dag, of zoals voorgeschreven.

Samenstelling

Zinkcitraat 15 mg 150% ADH

Vitamine C 60 mg 75% ADH

Vitamine B6 6 mg 428;5% ADH

Gegevens
CNK2656049
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte55 mm
Lengte64 mm
Diepte55 mm
Hoeveelheid verpakking60