Zn-b6 Minerals Be Life Nf Gel 60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een combinatie van zink en vitamine B6 die het immuunsysteem ondersteunt

Gebruik

1 caps./dag
's Ochtends bij de maaltijd

Samenstelling
Samenstelling 1 capsule
Zink picolinaat 21,5% 37 mg
Pyridoxal 5'-fosfaat (vit. B6) 68% 6,8 mg
Vulstof: microkristallijne cellulose 300 mg
Antiklontermiddel: magnesiumzouten van vetzuren 10 mg
Contra indicatie

Volgens medisch advies bij vermoeden van een tumor of bij overschrijden van de RI in cumulatieve dosissen. Volgens medisch advies bij personen met een risico op een hartaanval, het proces zou namelijk versneld kunnen worden. Contra-indicatie bij een auto-immuunziekte. Langdurig zinksupplementen innemen kan de immuniteit doen afnemen en tot een kopertekort leiden. Inname zinksupplementen minstens twee uur voor of na voedingssupplementen met ijzer, antibiotica uit de cycline- en chinolonenfamilie, behandelingen tegen osteoporose en geneesmiddelen om het maagzuurgehalte te neutraliseren.

Gegevens
CNK2665503
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte62 mm
Lengte93 mm
Diepte62 mm
Hoeveelheid verpakking60 gel