Maagvriendelijkeontstekingsremmers

Ontstekingsremmers zoals Voltaren, Nurofen kunnen belastend zijn voor de maag. Om gewrichts- en spierpijn te verminderen zonder ontstekingsremmers te nemen zijn er al heel wat middelen beschikbaar. Zeer veel mensen met dergelijke pijn nemen hun toevlucht tot voedingssupplementen zoals Kurkuma. Talrijke studies hebben de ontstekingswerende effecten van kurkuma reeds aangetoond. Er bestaan een oneindig aanbod aan dergelijke voedingssupplementen maar welke neem je nu het best?

Advies vanuit de apotheek:

J-ixx bevat kurkuma, gember, vitamine C en vitamine D. Door een verbeterde vorm van kurkuma en gember te gebruiken, kan een hogere hoeveelheid in het lichaam opgenomen worden. Dit zorgt ervoor dat J-ixx een verlichting van de klachten geeft.

J-Ixx intense bevat een zeer goed opneembaar extract van kurkuma gecombineerd met droog gemberwortelextract, het bevat vitamine C, D en een Boswellia extract. Het is vooral het hoge gehalte aan actieve stoffen en de combinatie met het boswellia extract die het product bijzonder krachtig maakt. Zo wordt het effect van Voltaren of Nurofen bekomen. Wanneer u een opstoot ervaart van gewrichts- en/of spierpijn wordt een behandeling gedurende 1 tot 2 maanden aangeraden.

Hybrixx is een nieuw product ontwikkeld voor gebruik over een langere periode met een andere samenstelling. Hybrixx bevat een verhoogde dosering boswellia-extract. Het grote verschil tussen J-ixx intense en Hybrixx is het prijsverschil. Een maandbehandeling met J-ixx intense kost 60 euro. Een maandbehandeling met Hybrixx kost 40 euro, toch een aanzienlijk prijsverschil.

Indien u een gepersonaliseerd advies of een gratis monster wenst van deze producten, kan u gerust langskomen in de apotheek.