Omega 3 500 Be Life Caps 180

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Goed voor het hart en voor de hersenen

De Omega 3 vetzuren, rijk aan EPA en DHA, hebben hun weldadige werking en hun onmisbare rol bij de opbouw van ons organisme meer dan bewezen. Het essentiële vetzuur DHA zorgt voor een goede hersenfunctie.

Gebruik

2-4 capsules per dag, 's avonds bij de maaltijd.

Na openen gekoeld bewaren.

Samenstelling

Actieve componenten :

  • Wilde vissenolie 500 mg
  • Vitamine E 8 mg

Gehalte aan:

  • EPA min. 77.5 mg/caps.
  • DHA min. 45 mg/caps.
Indicatie

Stress en slaap - Bloedsomloop en cholesterol - Vrouwelijk welzijn

Contra indicatie

Volgens medisch advies bij een hartaandoening, gelijktijdige inname van bloedverdunners of langdurige inname. Aanbevolen inname (volwassenen): 250 mg DHA/dag. Niet meer dan 5 g/dag EPA+DHA innemen. ANSES adviseert een EPA+DHA-inname van 250 mg/d tussen 3 en 9 jaar en 500 mg/d tussen 10 en 18 jaar. De kuur een maand voor een operatie onderbreken. Niet gebruiken bij een visallergie.

Gegevens
CNK2355931
FabrikantenBio Life (Biolife)
MerkenBe-life / Biolife /Belife
Breedte60 mm
Lengte125 mm
Diepte60 mm
Hoeveelheid verpakking180 caps.