Synvisc Spuit Voorgevuld 3x2ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

RICHTLIJNEN VOOR DOSEREN:Het doseringsregiem voor hylaan G-F 20 is afhankelijk van het gewricht dat dient te worden behandeld. Osteoartrose van de knie:  Synvisc:Het aanbevolen behandelingsregiem is drie injecties in de knie met een interval van één week tussen elke injectie. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat alle drie de injecties worden toegediend. De maximale aanbevolen dosis is zes injecties binnen zes maanden, met ten minste vier weken tussen de behandelingen Osteoartrose van de heup / enkel / schouder:  Synvisc: Het aanbevolen behandelingsregiem is één injectie. Indien er echter na deze injectie geen verlichting van de symptomen optreedt, wordt geadviseerd een tweede injectie toe te dienen. Klinische gegevens hebben uitgewezen dat patiënten baat hebben bij deze tweede injectie wanneer deze 1 tot 3 maanden na de eerste injectie wordt toegediend.

Samenstelling

Elke ml bevat: hylaan 8,0 mg, natriumchloride 8,5 mg, dinatrium- waterstoffosfaat 0,16 mg,natriumdihydrogeenfosfaathydraat 0,04 mg, water voor injectie q.s.

Indicatie

Dient als tijdelijk vervangingsmiddel en supplement van synoviaal vocht.• Is een middel waar patiënten in alle fasen van gewrichtsaandoeningen baat bij vinden • Is meest effectief bij patiënten die actief zijn en het aangedane gewricht regelmatig gebruiken • Het therapeutische effect van hylaan G-F 20 wordt bewerkstelligd door viscositeitsaanvulling, een proces waarbij de fysiologische en rheologische toestand van de door artrose aangetaste gewrichtsweefsels worden hersteld.

Gegevens
CNK1614882
FabrikantenSanofi
MerkenSynvisc-One
Breedte70 mm
Lengte175 mm
Diepte95 mm