Synvisc-one Spuit Voorgev.1x6ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

RICHTLIJNEN VOOR DOSEREN:Het doseringsregiem voor hylaan G-F 20 is afhankelijk van het gewricht dat dient te worden behandeld. Osteoartrose van de knie:  Synvisc-One: Het aanbevolen behandelingsregiem is één injectie in de knie. De injectie mag 6 maanden na de eerste injectie herhaald worden, indien dit gerechtvaardigd wordt door de symptomen van de patiënt.

Samenstelling

Hylaan G-F 20 is een steriele, pyrogeenvrije, elastoviskeuze vloeistof die hylanen bevat. Hylanen zijnvan hyaluronaan afgeleide verbindingen (natriumzout van hyaluronaanzuur) en bestaan uit herhalingen van disaccharide-eenheden van N-acetylglucosamine en natriumglucuronaat. Hylaan A heeft een gemiddeld moleculegewicht van ongeveer 6.000.000 daltons en hylaan B is een gehydrateerde gel. Hylaan G-F 20 bevat hylaan A en hylaan B (8,0 mg ± 2,0 mg per ml) in een fysiologische natriumchloride-oplossing met buffer (pH 7,2 ± 0,3).

Indicatie

Hylaan G-F 20• Dient als tijdelijk vervangingsmiddel en supplement van synoviaal vocht. • Is een middel waar patiënten in alle fasen van gewrichtsaandoeningen baat bij vinden • Is meest effectief bij patiënten die actief zijn en het aangedane gewricht regelmatig gebruiken • Het therapeutische effect van hylaan G-F 20 wordt bewerkstelligd door viscositeitsaanvulling, een proces waarbij de fysiologische en rheologische toestand van de door artrose aangetaste gewrichtsweefsels worden hersteld.

Gegevens
CNK2642411
FabrikantenSanofi
MerkenSynvisc-One
Breedte190 mm
Lengte80 mm
Diepte40 mm