Betaine Hcl + Pesine V-caps 60 Deba

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Bij een overconsumptie van vetten, koolhydraten en stress neemt de concentratie HCL in het maagzuur echter af. Omwille van deze reden kunnen de vetten en koolhydraten in de maag niet optimaal afgebroken worden wat leidt tot spijsverteringsstoornissen. Pepsine is een proteïnase dat de eiwitten afbreekt zodat deze kunnen verteerd worden. Betaïne HCL kan gebruikt worden bij mensen met te weinig maagzuurproductie. Dit preparaat mag niet gebruikt worden bij personen met maagzweren.

Gebruik

1 capsule juist voor iedere maaltijd, of zoals voorgeschreven. Opm: niet gebruiken bij maagzweren! Uitgebreide documentatie op aanvraag.

Samenstelling

Betaïne HCI (van rode bieten) 400 mg

Pepsine (1:3000 NF) 100 mg

Gegevens
CNK2718559
FabrikantenDeba Pharma
MerkenDeba Pharma
Breedte63 mm
Lengte77 mm
Diepte63 mm
Hoeveelheid verpakking60