Mannavital Kyolic + Lecithine Caps 75

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Wat is KYOLIC Aged Garlic Extract®?

KYOLIC Aged Garlic Extract® is gefermenteerde knoflook, die ontstaat door biologische knoflook gedurende 20 maand aan een natuurlijk en gecontroleerd rijpingsproces te onderwerpen. Hierbij worden de harde, potentieel irriterende en geurende bestanddelen van verse knoflook omgezet tot niet irriterende, niet geurende en vooral dieper inwerkende wateroplosbare componenten. De werking van KYOLIC Aged Garlic Extract® is bewezen in meer dan 600 klinische studies.

Waarom KYOLIC Aged Garlic Extract®?

Hoewel regelmatige gebruik van verse knoflook in bescheiden hoeveelheden een interessante preventieve werking heeft op diverse terreinen, leidt het inzetten ervan in grotere hoeveelheden tot ongunstige nevenwerkingen (slokdarm- en maagirritatie, verstoorde darmflora, verminderde leverfunctie, anemie … ). Gefermenteerde knoflook heeft deze nevenwerkingen niet en werkt therapeutisch dieper in.

Belangrijkste indicaties (3 à 4 caps/dag):

Cholesterolbeheersing

Atherosclerose

Gebruik

2 (onderhoudsdosis) tot 4 (aanvangsdosis) capsules per dag

Samenstelling

Actieve ingrediënten per capsule:

  • 300 mg Gefermenteerde knoflook of AGED GARLIC EXTRACT®(Allium sativum)
  • 190 mg Sojalecithine (min. 4,4 mg choline)
Gegevens
CNK1277532
FabrikantenMannavita
MerkenMannavital
Breedte58 mm
Lengte89 mm
Diepte58 mm