Oligobiane Fe Cu Gel 90x440mg

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

IJzer is een essentieel sporenelement voor het transport en de opslag van zuurstof in het lichaam. IJzer is immers een bestanddeel van de hemoglobine in de rode bloedcellen die zuurstof van de longen naar de weefsels transporteren. Het volwassen menselijk lichaam bevat ongeveer 4 g ijzer.

Een onevenwichtige voeding of verminderde opname kan leiden tot een ijzertekort. Bovendien hebben sommige personen een hogere behoefte aan vitamine D, zoals kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven en ouderen.

Oligobiane FeCu levert:

14 mg ijzer, d.w.z. 100% van de ADH* dat bijdraagt aan:

  • de normale vorming van de rode bloedcellen en hemoglobine
  • het normaal zuurstoftransport in het lichaam
  • vermoeidheid te verminderen
Gebruik

1 capsule per dag, om door te slikken met een glas water.

Bij voorkeur tijdens de maaltijd in te nemen.

Niet gelijktijdig met thee innemen.

Bewaring: Bewaren op een koele, droge plaats.

Samenstelling

Guanylor® ijzer koper (complex van gist, ijzersulfaat en kopersulfaat), gistextract, capsule van plantaardige oorsprong, vulstof: maïszetmeel, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), Bambusa arundinacea bamboepoeder (hars).

Gegevens
CNK2682276
FabrikantenPileje Benelux
MerkenPileje
Breedte55 mm
Lengte108 mm
Diepte55 mm
Hoeveelheid verpakking90 gel