Glucolistica Caps 40 Holistica

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit innovatieve voedingssupplement is het resultaat van HOLISTICA® onderzoek en combineert, in geconcentreerde vorm, een synergie van 2 planten, waaronder Momordica-extract, dat zijn waarde heeft bewezen bij personen met een te hoog suikergehalte en die dit willen verminderen.

Momordica wordt aanbevolen aan allen die te veel gegeten hebben, te veel snoep, frisdrank, zoetigheid of slechte snackgewoonten hebben en aan hen die een dieet willen volgen dat minder rijk is aan suikers.

Gebruik

1 tot 3 capsules per dag, afhankelijk van het suikergebruik en de leeftijd. Te nemen bij de maaltijd.

Samenstelling

Ingrediënten: Ontgeurde koudgeperste borageolie (zaden) (Borago off.), visgelatine, momordica-extract (fruit) (Momordica Sp.), bevochtigingsmiddel: glycerine van plantaardige oorsprong, verdikkingsmiddel: glycerinemonostearaat van plantaardige oorsprong.

Indicatie

Voedingsondersteuning voor bloedsuikerregulatie.

Helpt tegen overmatig suikergebruik en snacken.

Contra indicatie

Diabetici onder hypoglykemische of andere behandeling moeten het advies van hun arts inwinnen alvorens dit voedingssupplement in te nemen.

Niet aanbevolen bij zwangerschap of borstvoeding.

Gegevens
CNK2081693
FabrikantenBioholistic Diffusion
MerkenBioholistic Diffusion
Breedte83 mm
Lengte116 mm
Diepte27 mm