Nutrilon Ex-prematuur Pdr 800g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Sinds 125 jaar ontwikkelen de teams van wetenschappers, kinderartsen en voedingskundigen bij Nutricia de meest geavanceerde Nutrilon®-formules en bieden je zo het beste van onze expertise.


Poedermelk Nutrilon® Ex-Prematuur is een voeding voor medisch gebruik en is speciaal ontwikkeld als dieetvoeding bij prematuren, met een gewicht van meer dan 1,8 kg.  • Aangepaste hoeveelheid energie, eiwitten en bèta-palmitaat

  • In poedervorm in een doos van 800g in een hygiënische verpakking met een voorziene ruimte om het maatschepje op te bergen.


Heb je vragen over je eigen voeding, of over de voeding van je kindje? Onze voedingskundigen staan voor je klaar!


Telefoon (gratis): 0800 16 685 - Whatsapp: +32 471 13 43 00


Belangrijk: Borstvoeding is de beste voeding voor baby's. Nutrilon® Ex-Prematuur is geschikt vanaf de geboorte indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding.


Gebruik Nutrilon® Ex-Prematuur enkel onder medisch toezicht.


Nutricia is fier B Corp® gecertificeerd te zijn!

Gebruik

Om te openen, verwijder het veiligheidslipje.
Gebruik de handige afstrijkrand in de doos. Plaats na gebruik het maatschepje in de voorziene ruimte in het deksel.Om te sluiten, druk in het midden van het deksel om het poeder vers te houden.

1) Was je handen en zorg ervoor dat alle materialen goed proper zijn.

2) Giet de voorgeschreven hoeveelheid water in de zuigfles. Gebruik bij voorkeur mineraalarm flessenwater of vooraf gekookt leidingwater. Verwarm het water tot 37°C.

3) Gebruik de afstrijkrand om overtollig poeder af te schrapen.

4) Voeg het voorgeschreven aantal maatschepjes voeding toe aan het water. Sluit de zuigfles en schud daarna tot het poeder volledig opgelost is.

5) Controleer de temperatuur van de bereiding op je pols. Sluit altijd goed de doos na gebruik. Gebruik binnen één uur na bereiding en gooi restjes weg

Belangrijk: volg altijd de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Aan een onjuiste bereiding en/of bewaring zijn risico's voor de gezondheid van je baby verbonden.

Samenstelling

Lactose (melk), magere melk, plantaardige oliën (high oleic zonnebloemolie, koolzaadolie, zonnebloemolie, midden keten triglyeriden (kokos- en/of palmolie), teunisbloemolie), galacto-oligosachariden (melk), wei-eiwit (melk), watervrij melkvet, maltodextrine, ei-vet, fructo-oligosachariden, calciumcarbonaat, visolie, calciumfosfaat, natriumchloride, olie van Mortierella alpina, magnesiumwaterstoffosfaat, kaliumcitraat, inositol, cholinechloride, kaliumhydroxide, L-ascorbinezuur, emulgator (sojalecithine), taurine, ijzersulfaat, zinksulfaat, L-carnitine, DL-α-tocoferylacetaat, cytidine 5'-monofosfaat, nicotinamide, uridine 5'-monofosfaat natrium zout, calcium D-pantothenaat, inosine 5'-monofosfaat natrium zout, antioxidant (ascorbylpalmitaat), adenosine 5'-monofosfaat, guanosine 5'-monofosfaat natrium zout, kopersulfaat, retinylpalmitaat, DL-α-tocoferol, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, riboflavine, pteroylmonoglutaminezuur, kaliumjodide, retinylacetaat, natriumseleniet, fytomenadion, mangaansulfaat, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Indicatie

Nutrilon® Ex-Prematuur, dieetvoeding bij prematuren

Nutrilon® Ex-Prematuur is een voeding voor medisch gebruik. Geschikt als enige voedingsbron voor prematuren ≥ 1800 g met een groeiachterstand, indien geen borstvoeding gegeven wordt of in combinatie met borstvoeding. Gebruik Nutrilon® Ex-Prematuur alleen onder medisch toezicht. Niet geschikt voor parenteraal gebruik.

Gegevens
CNK2746758
FabrikantenNutricia
MerkenNutrilon
Breedte131 mm
Lengte165 mm
Diepte129 mm