Onze extra diensten

Muurautomaat

1. Gebruik maken van de muurautomaat

Onze muurautomaat is 24/7 beschikbaar. Je vindt hier bijna alle producten die niet op voorschrift verkrijgbaar zijn.

2. Afhaling tijdens de openingsuren

Bestellen kan: 

We sturen jou een bevestiging naar wens van zodra het product klaarligt voor je (telefonisch/mail/sms). De afhaling en de betaling gebeurt in de apotheek tijdens de openingsuren.

3. Afhaling buiten de openingsuren

Afhaling via de muurautomaat:

  • Betalen moet op voorhand in de apotheek of online indien besteld via webshop.
  • Je krijgt een code / barcode toegestuurd via e-mail.
  • Aan de muurautomaat tik je op het scherm. Vervolgens kies je voor ‘afhalen producten’.
  • Er verschijnt een toetsenbord om je nummer in te voeren OF je scant je barcode.
  • De automaat selecteert je product en laat het vallen in de schuif.

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek of via de muurautomaat, vanaf het uur dat u meegedeeld wordt. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. 

Ook opsturen via bpost is een mogelijkheid die we je aanbieden.

Persoonlijk advies

In onze apotheek willen wij iedereen helpen met persoonlijk en professioneel advies en de juiste producten of medicatie. Hebt u een vraag of zit u met een specifiek probleem waarbij u onze hulp kan gebruiken, dan kan u zonder enige aankoopverplichting langskomen in de apotheek.
Wij luisteren naar uw verhaal, naar waar u mee zit en proberen u zo goed als we kunnen te helpen. Indien nodig, verwijzen wij u door naar de huisarts of specialist.
Ook wanneer u vragen hebt over uw medicatieschema of het gebruik van een bepaald product bent u van harte welkom. Voor ons is geen enkele bezoeker ooit een nummer!

Geneesmiddelen op maat

In de apotheek hebben we een hele reeks huisbereidingen ter beschikking die als alternatief kunnen dienen voor de courante preparaten die in de apotheek aangeboden worden. Deze worden allemaal door onszelf gemaakt in de apotheek.

Ook maken wij op voorschrift bereidingen op maat van de patiënt in onze bereidingsruimte. Wij zijn een erkend labo en maken zelfs bereidingen klaar voor andere apotheken die bepaalde grondstoffen of materialen niet ter beschikking hebben.

Heb je liever een homeopathisch of natuurlijk alternatief, dat vaak minder belastend is voor het lichaam, dan maken wij u graag wegwijs doorheen het ruime aanbod en bekijken wij welke producten best geschikt zijn voor uw kwalen.

Wij scholen ons regelmatig bij om up-to-date te blijven met de nieuwste inzichten en ontwikkelingen binnen de farmacie.