Onze extra diensten

Muurautomaat

1. Gebruik maken van de muurautomaat

Onze muurautomaat is 24/7 beschikbaar. Je vindt hier bijna alle producten die niet op voorschrift verkrijgbaar zijn.

2. Afhaling tijdens de openingsuren

Bestellen kan: 

We sturen jou een bevestiging naar wens van zodra het product klaarligt voor je (telefonisch/mail/sms). De afhaling en de betaling gebeurt in de apotheek tijdens de openingsuren.

3. Afhaling buiten de openingsuren

Afhaling via de muurautomaat:

  • Betalen moet op voorhand in de apotheek.
  • Je krijgt een nummer op je kasticket met code / barcode.
  • Aan de muurautomaat tik je op het scherm. Vervolgens kies je voor ‘afhalen producten’.
  • Er verschijnt een toetsenbord om je nummer in te voeren OF je scant je barcode.
  • De automaat selecteert je product en laat het vallen in de schuif.

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een  gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek vanaf het uur dat u meegedeeld wordt. Ben je minder mobiel, lukt het niet om bij ons te geraken en heb je ook niemand die de medicatie voor je kan komen afhalen, dan bieden wij als extra service om je bestelling thuis te komen leveren. Online bestellen en afhalen

Persoonlijk advies

In onze apotheek willen wij iedereen helpen met persoonlijk en professioneel advies en de juiste producten of medicatie. Hebt u een vraag of zit u met een specifiek probleem waarbij u onze hulp kan gebruiken, dan kan u zonder enige aankoopverplichting langskomen in de apotheek.
Wij luisteren naar uw verhaal, naar waar u mee zit en proberen u zo goed als we kunnen te helpen. Indien nodig, verwijzen wij u door naar de huisarts of specialist.
Ook wanneer u vragen hebt over uw medicatieschema of het gebruik van een bepaald product bent u van harte welkom. Voor ons is geen enkele bezoeker ooit een nummer!

Homeopathia

Voor de meeste kwalen bestaat een homeopathisch alternatief, dat minder belastend is voor het lichaam. We maken u graag wegwijs doorheen het ruime aanbod en bekijken welke producten best geschikt zijn voor uw gezondheidsvragen. Voor seizoensgebonden klachten zoals verkoudheid of griep, kleine babykwaaltjes (tandjes die doorkomen, buikkrampen,…) of tijdens de zwangerschap zijn er heel wat producten beschikbaar in de apotheek. Daarnaast zorgen wij ook voor specifieke samenstellingen (granules) op voorschrift.


Meer informatie over een goed gebruik van homeopathie vindt u in de folder.