Zibofen 60 tab 6x10 blisters

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Zibofen is een voedingssupplement met een uitgekiende combinatie van kruiden, ter ondersteuning in het behoud van gezonde gewrichten1 en een normale bloed doorstroming2. Rijk aan antioxidanten die bijdragen tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress3.

1 Zibofen bevat met boswellia, witte paardenkastanje, moerasspirea, zwarte aalbes en gember 5 plantenextracten die helpen bij het behoud van soepele gewrichten.

2 De witte paardenkastanje ondersteunt samen met moerasspirea, gember, wilde marjolein en het driekleurig viooltje de bloed doorstroming en de normale bloedcirculatie.

3 Gember, wilde marjolein en witte paardenkastanje dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.

Gebruik

2 tabletten/dag

Samenstelling

Actieve ingrediënten (per dagdosis van 2 tabletten):

Boswellia serrata (wierookboom) 500 mg
Ribes nigrum (zwarte aalbes) 300 mg
Aesculus hippocastanum (witte paardenkastanje) 200 mg
Filipendula ulmaria (moerasspirea) 200 mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 200 mg
Zingiber officinale (gember) 200 mg
Viola tricolor (driekleurig viooltje) 44 mg
Origanum vulgare (wilde marjolein) 22 mg

Niet-actieve ingrediënten: Vulstof: Microkristallijne cellulose. Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide. Clean label coating (alginaten, glycerine, dextrose, microkristallijne cellulose, rijstderivaten, capric triglyceride).

Indicatie

Zowel de zwarte aalbes, witte paardenkastanje, wilde marjolein, moerasspirea als gember ondersteunt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.

Contra indicatie
  • Kan licht bloedverdunnend zijn. Dosis niet overschrijden zonder doktersadvies.
  • Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia bij gebruik van Filipendula ulmaria.
  • Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, kinderen en adolescenten bij gebruik van Filipendula ulmaria en Zingiber officinale.
Gegevens
CNK2060986
FabrikantenNutriphyt
MerkenNutriphyt
Breedte75 mm
Lengte105 mm
Diepte53 mm
Hoeveelheid verpakking60 geblisterde tabletten/doos