Babycalmine Drinkbare Opl 30% Amp 10x2ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een huilend kind schept een situatie die snel onder controle moet worden gebracht, voordat de hele omgeving erdoor wordt beïnvloed. Het gebruik van geneesmiddelen is in dergelijke situaties niet aangewezen als er ook verlichting kan worden verkregen met behulp van eenvoudige, wetenschappelijk besproken en goedgekeurde middelen.Aangezien bereidingen met conserveermiddelen of chemische producten vermeden moeten worden, is de 30% steriele glucoseoplossing zonder conserveermiddel uitermate geschikt voor het kalmeren van baby's die onrustig zijn of zich tijdelijk niet lekker voelen.Babycalmine voldoet aan deze eis met een presentatie die met name zeer geschikt is voor baby's.

Babycalmine wordt geleverd in de vorm van kleine plastic flexoampullen van 2 ml en beantwoordt helemaal aan de behoeften van verzorgend personeel, kinderartsen en artsen die pijnproblemen bij baby's behandelen.Babycalmine wordt vervaardigd onder perfecte steriele omstandigheden en werkt kalmerend dankzij de speenvorm die de ampul na opening aanneemt. De diameter van deze opening laat de oplossing druppelsgewijs in de mond van de baby lopen, waarbij het debiet kan worden gecontroleerd naargelang de leeftijd van de baby.

Babycalmine is een steriele oplossing van glucose en zuiver water van farmaceutische kwaliteit, zonder conserveermiddel of chemische middelen.Babycalmine is geen geneesmiddel of voedingssupplement, maar een voedingsmiddel verkrijgbaar bij de apotheek.Babycalmine heeft een kalmerende uitwerking op baby's en wordt bij voorkeur gebruikt in plaats van een geneesmiddel bij het afnemen van bloed, puncties (lendenen, buik, pneumothorax), vaccinaties of sondeplaatsing.Babycalmine kan worden gebruikt telkens wanneer het nodig is om een baby te kalmeren.Hoe jonger het kind, des te doeltreffender de werking

Gebruik

Gebruiksaanwijzing:

- Open de flexo-ampul door het bovenste gedeelte los te trekken

.- Geef de baby een speen met de noodzakelijke hoeveelheid druppels of stop het uiteinde van de ampul in de mond van de baby en laat de baby de gewenste dosis opzuigen.

De dosering is, naargelang het gewicht van de baby:

- Minder dan 1,5 kg: 0,20 ml, d.w.z. 5 druppels/ keer

- Van 1,5 kg tot 2 kg: 0,30 ml, d.w.z. 8 druppels/ keer

- Van 2 kg tot 2,5 kg: 0,50 ml, d.w.z. 12 druppels/ keer

- Van 2,5 kg tot 3 kg: 1 ml, d.w.z. 24 druppels/ keer

- Meer dan 3 kg: 2 ml, d.w.z. de inhoud van een ampul per keer

Samenstelling

Glucose 600 mg, zuiver water tot 2ml

Indicatie

Voor het kalmeren van baby's die onrustig zijn of zich tijdelijk niet lekker voelen

Te vroeg geboren baby's en baby's jonger dan 4 maanden

Gebruikt in plaats van een geneesmiddel bij het afnemen van bloed, puncties, vaccinaties of sondeplaatsing

Contra indicatie

Wanneer de baby in comateuze toestand is of hersenproblemen heeft

Gegevens
CNK2583532
FabrikantenSterop group
MerkenSterop
Breedte81 mm
Lengte101 mm
Diepte30 mm