Basic-p Milupa Pulv Or 400g

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voeding voor medisch gebruik. Dieetvoeding bij aandoeningen aan het aminozuur- of eiwitmetabolisme (n.b. organische aciduriën, ureumcyclusaandoeningen) of bij beperkende diëten waarbij aanvullend energie en micronutriënten aanbevolen zijn. Te gebruiken onder medisch toezicht.

Milupa basic-p is een eiwitvrije voeding in poedervorm.

Geschikt als dieetvoeding bij aminozuur- of eiwitstofwisseling stoornissen bij zuigelingen en kinderen.

Milupa basic-p is niet geschikt als enige voedingsbron.

  • Uitsluitend te gebruiken onder medisch toezicht.
  • Uitsluitend geschikt voor enteraal gebruik.
  • Uitsluitend te gebruiken bij aminozuur- en eiwitstofwisseling stoornissen.

Milupa basic-p is een voeding voor medisch gebruik. Medische voeding wordt door arts of diëtist geadviseerd.

Algemene informatie

Milupa basic-p levert 0 gram eiwitequivalent.

De dagdosering van Milupa basic-p moet door de arts of diëtist worden vastgesteld en is afhankelijk van leeftijd, gewicht en medische conditie van de patiënt.

Milupa basic-p is verkrijgbaar bij de apotheek of een facilitair bedrijf.

Gebruik

Bereiding

Volg in belang van de gezondheid van uw baby, de richtlijnen voor bereiding en gebruik nauwkeurig. Onnauwkeurige bereiding kan een gezondheidsrisico voor de zuigeling opleveren.

  • Was uw handen en reinig het bereidingsoppervlak. Steriliseer de fles en de speen.
  • Kook vers water gedurende 5 minuten of bij gebruik van een elektrische waterkoker tot deze afslaat. Laat tenminste 30 minuten afkoelen totdat het warm aanvoelt op de pols. Schenk de aanbevolen hoeveelheid water in een gesteriliseerde zuigfles.
  • Vul het bijgeleverde maatschepje met poeder en strijk overtollig poeder met een schoon, droog mes eraf. Druk het poeder niet in het maatschepje.
  • Voeg de voorgeschreven hoeveelheid poeder toe aan het water. Sluit de fles af met de dop en schud totdat het poeder volledig is opgelost. Controleer de temperatuur op de binnenkant van uw pols.
  • In de fles resterende voeding moet na 1 uur weggegooid worden. De voeding niet opnieuw opwarmen.

Belangrijke mededeling: Poedervormige zuigelingenvoeding is niet steriel. Zuigelingenvoeding dient altijd direct voor het voeden bereid te worden.

Direct voor gebruik schudden of roeren. De voeding mag niet langer dan 15 minuten voor gebruik worden opgewarmd. Voeding niet laten koken en niet in de magnetron bereiden of opwarmen. Een geschikte eiwit- of aminozuurbron kan worden toegevoegd aan het bereide product. Het poeder kan worden toegevoegd aan dranken/maaltijden voor verrijking.

Samenstelling

Ingrediënten

Dextrine-maltose, plantaardige oliën (palmolie, koolzaadolie, kokosnootolie, zonnebloemolie), calciumwaterstoffosfaat, emulgator (citroenzuur esters van mono- en diglycerides van vetzuren), kaliumchloride, zuurteregelaar (citroenzuur), natriumcarbonaat, kaliumcarbonaat, calciumcarbonaat, cholinebitartraat, magnesiumcarbonaat, inositol, L-ascorbinezuur, ijzersulfaat, antioxidant (ascorbylpalmitaat), zinksulfaat, L-carnitine, retinylacetaat, nicotinamide, calcium D-pantothenaat, kopersulfaat, riboflavine, thiaminemononitraat, pyridoxinehydrochloride, DL-α-tocoferylacetaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, chroomchloride, pteroylmonoglutaminezuur, natriummolybdaat, natriumseleniet, fyllochinon, D-biotine, cholecalciferol, cyanocobalamine.

Gegevens
CNK1511963
FabrikantenNutricia
MerkenMilupa
Breedte104 mm
Lengte101 mm
Diepte124 mm