Nutrisafe 2 Spuit Excentrisch Sil 60ml 001015603

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Nutrisafe2 is een uniek en veilig systeem voor enterale voeding dat incompatibel is met lueraansluitingen en andere aansluitingen met kleine binnendiameter die worden beschreven in ISO 80369.

Nutrisafe2 voldoet aan ISO 80369-1 en verlaagt het risico op misconnectie (i.v., respiratoir, neuraxiaal, enz.), wat de veiligheid van de patiënt verbetert.

Nutrisafe2 is een vergrendelbaar systeem dat extra veiligheid biedt door onvrijwillige deconnectie te voorkomen. Zo wordt gewaarborgd dat alle voedingsstoffen aan de patiënt worden toegediend.

Nutrisafe2 is speciaal ontworpen voor prematuren en de compacte uitvoering beperkt de grootte, het gewicht en de dode ruimte van de aansluiting tot een minimum.

Dankzij haar compact formaat verlaagt Nutrisafe2 de dode ruimte met 70% in vergelijking met ENFit™/ISO 80369-3.

Nutrisafe2 is licht, wat het ideaal maakt voor pasgeborenen en het risico op losraken of knikken van de slang verlaagt.

Gegevens
CNK2706448
FabrikantenVygon NV
MerkenVygon
Breedte60 mm
Lengte224 mm
Diepte50 mm