Taranis Meel Cerecal Plus Vanille400g 4629 Revogan

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Voedsel voor speciale medische doeleinden. Instant, eiwitarm, glutenvrij dieetpreparaat ter vervanging van graangebaseerde preparaten voor kinderen en jonge kinderen, vanillesmaak.

BELANGRIJKE MEDEDELING: voor gebruik onder medisch toezicht om personen met een eiwitarm dieet te helpen aan hun behoeften te voldoen. Mag niet als enige voedingsbron worden gebruikt. Niet geschikt voor gezonde kinderen en volwassenen.

Gebruik

U kunt Cerecal Plus bereiden volgens de gewenste consistentie, hetzij als vloeistof voor een voedingsfles of dikker om met een lepel te eten. Dit product hoeft niet te worden gekookt. (1 volle theelepel = 2 g).

Bereidingsfles bereiden: Giet Cerecal Plus in de fles met lauw water. Schudden, het is klaar.

Om een ​​dik dessert te bereiden: Strooi Cerecal Plus op een schaal met vloeistof (water of andere toegestane vloeistoffen). Roer en het is klaar.

Samenstelling

Ingrediënten: Maltodextrine, gemodificeerd maïszetmeel, natuurlijke vanillesmaak.

Gegevens
CNK1555325
FabrikantenRevogan
MerkenTaranis
Breedte106 mm
Lengte123 mm
Diepte104 mm