Vectavir Creme Tube 2g

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek of aan de automaat

Levering via bpost

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Vectavir dient enkel gebruikt te worden bij koortsblaasjes op de lippen en rond de mond. Het is niet aangewezen voor gebruik op de slijmvliezen (in de mond of neus of genitaliën). Vermijd het gebruik in en rond de ogen.

Gebruik

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar  • Overdag met tussenperioden van ongeveer twee uur aanbrengen, zo snel mogelijk na het eerste teken van een infectie

  • De behandeling gedurende 4 dagen voortzetten


Toedieningswijze


De hoeveelheid die nodig is voor de aangetaste zone aanbrengen met een propere vinger.

Samenstelling

  • Werkzaam bestanddeel: penciclovir

  • 1 gram Vectavir = 10 mg penciclovir

  • Andere bestanddelen: witte zachte paraffine, vloeibare paraffine, cetostearylalcohol, propyleenglycol, cetomacrogol 1000 en gezuiverd water

Indicatie

De behandeling van koortsblaasjes (herpes labialis) bij volwassenen (inclusief ouderen) en kinderen ouder dan 12 jaar

Details
CNK1284298
FabrikantenPerrigo
MerkenNovartis
Breedte30 mm
Lengte75 mm
Diepte25 mm
Verpakkingshoeveelheid1
Bijsluiter